21.08.2021 - Günlük Gazete Manşetleri

1) AKİT GAZETESİ : SİLAHSIZ KUVVETLER DE HESAP VERSİN

 

28 Şubat'ın cuntacı askerleri nasıl cezalandırılıp hapse gönderildiyse darbenin Medya sermaye, siyaset, akademi, yargı ve STK ayağına da hesap sorulması gerekiyor.

 

2) AYDINLIK GAZETESİ: CUMHURBAŞKANI BU HATAYI DÜZELTMELİ

 

Fetö'yü sevindiren 28 Şubat kararı… Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Savcısı, hakim fetö'cü olan yargılamalar yeniden yapılmalı” dedi

 

3) CUMHURİYET GAZETESİ: KANSER İLAÇLARINDA DA VURGUN

 

Cumhuriyet sansürlenen Sayıştay raporunu açıklıyor. 200 liralık ilaç 20 bine satıldı.

 

4) KARAR GAZETESİ: 4 AY GEÇTİ TOHEDEX NEREDE?

 

Türkiye tarihinin en büyük vurgunlarından biri olan Thodex yoğun gündem trafiğinde unutuldu. Göz göre göre yurtdışına kaçan Faruk Fatih Özer için yapılan “ensesindeyiz” açıklamasına rağmen 4 ayda sonuç çıkmadı.

 

5)MİLLİ GAZETE: BU YÜKÜ VELİ TAŞIYAMAZ

 

Darbecilere 24 yıl sonra 7 tutuklama

 

6) SÖZCÜ GAZETESİ: BU NEYİN İNTİKAMI?

 

Sarıklı amiral maaş bağlanıp emekli edildi. Yaşları 80'in üzerinde emekli generaller ise cezaevine konuldu. Kumpas mağduru vekilden paşaların hapse atılmasına tepki.

 

7) TÜRKİYE GAZETESİ: FAHRETTİN KOCA: ÇİFT DOZ AŞI OLUP ÖLEN YOK

 

8) YENİ ŞAFAK GAZETESİ: KABİL'DEKİ KAOS'UN BELGESİ

 

ABD'nin Afganistan'da kendisi ile birlikte çalışan Afganları tahliye ederken yaşanan kaos ve Havalanan uçaktan düşerek ölenler dünyayı şoke etmişti. ABD'nin seçilmiş kişilere e-mail gönderdiği ve insanların Kabil havaalanında çaresiz yığılmasına yol açan bir tahliye belgesi ortaya çıktı.

 

9) YENİÇAĞ GAZETESİ: YARDIMINI PEŞİN ÖDE, GİDEN GERİ GELMESİN

 

Sığınmacılardan herhangi bir sebeple Türkiye'den ayrılan dönemesin. Kalanlara yıllık yardım bedeli ülkesine gitmesi halinde peşin ödensin.

Güncel Haberler